HOTELIHotel Divčibare nalazi se u samom centru vazdušne banje i predstavlja najznačajniji turistički objekat, kako zbog raznovrsnosti i kvaliteta ponude, tako i zbog broja smeštajnih jedinica. Hotel raspolaže sa 250 ležajeva raspoređenih u 99 soba i 4 apartmana koji ispunjavaju moderne standarde svetskog hotelijerstva. Smeštajni deo je posebna celina u sklopu hotela, što omogućava nesmetan odmor gostima u bilo koje doba dana. Hotel je kategorisan sa tri zvezdice, a sobe su obezbeđene najsavremenijim sistemom kartica sa mikročipom.

Maljen u svojoj ponudi raspolaže sa 130 ležaja raspoređenih u 60 soba! Sa dugom tradicijom, potpuno renovirano, elegantno i moderno zdanje, raspolaže sa 130 ležajeva rasporedjenih u 60 soba. Objekat poseduje salu za ručavanje za 200 osoba, poslastičarnicu za 60 osoba, mini kafe bar, bilijar salu i TV salu. Dve otkrivene i uvek osunčane terase možete iskoristiti kao oazu mira. Gosti Maljena mogu besplatno koristiti zatvoren bazen i igraonicu za decu u hotelu Divčibare.

ODMARALIŠTAOdmaralište Mladost je potpuno renovirano, opremljeno novim nameštajem, prozorima, podnim oblogama, učilima.

Objekat raspolaže sa 100 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i petokrevetnim sobama.

Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. U sklopu objekta se nalazi sala za ručavanje, kombinovana sala za izvođenje nastave, TV sala, kao i dečje igralište ispred hotela. U neposrednoj blizini objekta pored hotela „Divčibare“ nalaze se sportski tereni koji su na raspolaganju gostima odmarališta.

Odmaralište je renovirano 2012. godine i objekat raspolaže sa 100 ležaja u trokrevetnim sobama, a svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i terasu!

Odmaralište Crni vrh se nalazi u neposrednoj blizini istoimene ski staze.

U sklopu odmarališta nalaze se sala za ručavanje, TV sala, dve višenamenske sale, dečje igralište ispred hotela, sportski tereni za mali fudbal i odbojku.